3 idéer til julegaven til den haveglade farmor

Farmor i haven
3 idéer til julegaven til den haveglade farmor
Henrik Andersen
-
09/10/2022
-

Har du en farmor, som bare ikke kan få nok af at gå i haven? Så kan det være ideelt at tage udgangspunkt i denne interesse, når du skal vælge en julegave til hende. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære hende, så får du her tre gode idéer, der kan tjene som inspiration til den helt rigtige julegave til den haveglade farmor.

#1: En bog om havens fugle

Hvis der er mange fugle i din farmors have, så kan det være, at hun allerede kender hver og én af arterne. Er det ikke tilfældet, kan det være det perfekte udgangspunkt for en god julegave til hende. Du kan forære hende en bog omkring de fugle, der er i hendes have, hvilket vil være garanti for mange timers spændende underholdning i haven.

#2: En ny skovl

Man kan aldrig få for mange haveredskaber – og en skovl er uundværlig, når man arbejder i haven. Derfor kan du med fordel forære hende skovl, hvis mangler en god én af slagsen. Det kræver naturligvis, at hun rent faktisk mangler en skovl, fordi den gamle enten ikke fungerer mere, er rustet eller en helt tredje grund.

Du kan naturligvis også forære hende andre haveredskaber, hvis det viser sig, at hun ikke mangler netop en skovl. Der findes mange forskellige haveredskaber, og de vil med garanti gøre havearbejdet lidt lettere, hvis du vælger en mere moderne variant som eksempelvis et haveredskab, der skåner ryggen og har et ergonomisk greb.

#3: Et abonnement på et havemagasin

Hvis hun kan lide at læse om haven og få ny inspiration, så kan du forære hende et årsabonnement på et havemagasin, hvor hun kan læse spændende artikler, portrætter og meget mere. Der findes mange havemagasiner på dansk, og det kan derfor være en god idé at vælge ét af dem, hvis du vil give hende en god julegave, der relaterer sig til haven.

Find flere gode gaver til din farmor her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!